Pages

August 25, 2007

Selamat tinggal kekasih gelapku..

Sis Ain, thanx for the Secret Recipe Treat..I wish u well in ur complicated and tangled up r/ships :P
Psst..nmpk skit la background MPH kan..
Hey MPH..esok pagi ku takkan datang
Mencoba tuk berpaling sayang
Dari kerjamu
Kak Su dear, hope I'll be seeing a baby in ur arm next year~ GOod luck!!
Gambar tgh sibuk pricing stationeries
Hey MPH..
Petang esokku takkan pulang
Tak usahkau mencari aku
Demi kerjamu
Hadapilah ini
Kasih kita takkan abadi

Dear Shah, gambatte bro!! I wish u well..Moga awek mu tidak lagi cepat merajuk and grow up (sape swuh carik awek bawah umur =P)

Psst..awek dier kuat merajuk..gmbr xleh dkat2..
Selamat tidur kekasih gelapku
Semoga cepat kau lupakan aku
Pekerja sejatimu takkan pernah sanggup untuk melupakanmu

Dear Am, I'll definitely come back. Thanx for the memories tho =D Take care dear~

Sumpah I won't pull that face ever again. Psst...ni xpe dkat2 xde org marah =P
Selamat tinggal kasih tak terungkap
Semoga kau (aku jua ler..) lupakan aku cepat (asal cam prasan je lirik ni?)
Kekasih sejati mu
Takkan pernah sanggup untuk meninggalkanmu~

Hey MPH.....
Jangan pernah panggil namaku
Bila kita bertemu lagi di lain hari
Hadapilah ini
Kisah kita takkan abadi

P/S : thanx to Joe, yg slalu risau saye tak gi break lagi
thanx to Kamal, blanje saye dinner tadi
thanx to ALL, for leaving the sweetest memories in me

yeah! saye resign dengan harmoni!

p/p/s : sedih woo..~

1 comment:

Puteri Sepi said...

dalam banyak2 perpisahan, time resign la yg paling sedih kan?

wakak

walaupun time kerja sgt tension ngn each other, tp, bila sampai time nak resign, rasa macam tak sampai hati je nak berhenti

=(