Pages

January 10, 2017

Tentang 2017

2017 sudah. Wah.

Tentang 2017 ni prinsip nya redah, redah aja kasi pecah.

Yang mana ada, yang mana tinggal, yang mana masih berhubung itu aja yang mungkin kekal untuk tahun seterusnya. Kalau 2016 macam ada juga la usaha nak teruskan berhubung, gigih juga nak bertanya khabar membuat effort, 2017 ni kalau kau busy, kau busy lah dengan hidup kau. Biar kawan bertukar jadi kenalan, sekali sekala disapa untuk bertukar soalan, usha kehidupan dari media sosial, cukup la kan? Apa guna ada media sosial kalau tak guna untuk stalk orang dan buat kesimpulan sendiri.

Entah apa nak diexpect untuk tahun 2017 ni yang penting, mungkin circle makin kecil, tapi itulah yang akan kekal untuk selamanya.

Berbaur emosi pulak post kalini. Moga dicatitan akan datang suasana lebih tenang.

December 13, 2016

Menjelang 2017

Mungkin baru tengah Disember tapi memandangkan 2016 ni lari selaju-laju si Bolt, marila kita mengenang kembali.

2016 membawa terlalu banyak kenangan manis yang tak pasti boleh dibawa ke 2017 atau tidak. Yang pasti, walaupun it's a brief moment, I had the time of my life, and it was the happy ones.

Mesej yang dibawa tahun ini ;

- pakai tudung tutup dada; nasihatnya cuma sekali, terpahat berkali-kali. masih cuba yang terbaik untuk istiqomah

- park tayar straight. yang ni berkali-kali diingatkan..tapi masa yang tak dibuat la selalunya kantoi dan dibebel 😅

- bibir kekal basah, jangan kering-kering, drink your water

- makan jangan tinggal; that explains the increase in my weight, which is quite worrying actually

- dan yang lain-lain yang tak terkeluar buat saat ini.

Kini menjelang 2017, macam biasa anxiety and worry akan menyelubungi disetiap saat, lebih lagi dengan pertambahan usia dan stigma masyarakat terhadap gadis lanjut usia yang tak berumahtangga lagi ni. Semoga tenang menghadapi dugaan and percayalah, aturanNya yang terbaik. Go with the flow, kalau itu arusnya, kau tenang dan terus berenang.

Be strong hokay?

December 08, 2016

Doa Yang Susah

Pernah ada doa yang susah?

Like you have a wish that is almost impossible to be granted, but you keep on wishing anyway. So day by day you pray and pray that one day He'll listen.

Doa yang susah juga serve as a reminder to you. Like how I wanted to delay my Zuhur prayer just now and I somehow realized - suruhan yang simple ni pun kau take it for granted lagi kau berharap Dia kabulkan permintaan kau yang bukan-bukan?

Doa yang susah juga mengajar kau kebergantungan total pada Tuhan kerana Dia punya sebaik-baik perancangan.

Semoga suatu hari, ditunjukkan jalan. Doa yang susah ini diberi kesenangan, hati yang gundah ini diberi keriangan. Still trusting your plan, Ya Rabb.

October 29, 2016

A Day With Myself

There are few things that I HATE doing by myself, to name a few :

- eating alone
- going to workshops, because I don't know much about car and I'm always skeptical to these workshop
- driving to KL
- shopping for certain stuffs like handbag, watches, specs, phone. I am quite picky that's why I would stick to one until it became weary

Today I'm not working and don't have any plans yet so I decided today is the day that I would defy my own gravity and do stuffs I hate doing by myself - alone.

Went to a workshop recommended by Kak Diah's dad and luckily I got a pakcik who understand my cluelessness about car. Signs and symptoms I could provide to him are only "dia bunyi ngeng ngeng ngeng time mcm ni, bunyi terkincit time start, bunyi pelik2 bila bawak sekian2". Pakcik was so nice he drove with me and explained possible diagnoses to me. I'll have to send my car during Monday tho since it will take one whole day to diagnose and fix the problem.

That's one thing done.

Suddenly I felt like going for a massage because it has been a while since my last session. My knees are acting up so I thought, why not. Turn on waze and it will only take me 25 mins to reach my favourite massage place so off I went. Reached KL, parked where I always parked.

Since I've driven all the way to KL I thought why not I dropby Sg Wang plaza because my 3 years old watch MIA currently and my other watch is not so comfortable for daily wear because it is quite heavy. I walked from the parking area to Sg Wang plaza and suddenly I felt heavy inside. This is my first time doing this alone. I've always someone to accompany me. At times my girlfriends, most of other times someone else. Tak tipu I felt this one kind of sadness inside.

Strolled around the shopping complex. Was having difficulty to find a decent watch that suit my liking and doesn't empty my pocket. Took me a while but I finally settled for this cheap and basic casio watch. Tak cantek tapi lantakla. Had my quick lunch at KFC, and went for my massage.

Later today I went for myburgerlab fix after weeks of craving. Got Bella to accompany me and did some catching up before I finally went back home..


So today I did almost all the things I hate doing alone. I don't have any other options but to train myself. I won't have everybody that I have forever, in fact most of them are not quite present in my life anymore so I have to stand on my own feet. So this post is an advice I would like to give to myself - suit yourself. Adapt to this loneliness.

I need to work for my own. Entah ada entah tak orang yang nak jaga hidup bersama sampai ke tua jadi kena simpan duit untuk diri sendiri. Kalau ada duit at least boleh masuk rumah orang tua yang berbayar kan? Ada kan rumah orang tua berbayar?

October 21, 2016

Something to be cherished

It was such happy days. Something to add to our memory. I was so delighted I want to pen it down here so I will remember it but I should't, really. Must keep the close-book policy closely. I want to share it to my confidante, to my people, but no..I shouldn't really. So I'm trying my best to contain the memory to myself.

Finally got my belated birthday gift. Thank you for the memories :)