Pages

February 06, 2008

Benci la Ida ni!

The Rules:
1. Link to your tagger and post these rules.
2. List eight (8) random facts about yourself.
3. Tag eight people at the end of this post and list their names.
4. Let them know they’ve been tagged by leaving them a comment on their blogs.

8 random facts tentang saya:

1) Family & my closest friends adelah element penting dalam idup saya. Saya ni susah sket nak jumpe org yg saya rase bleh masuk. So those who stepped into my circle, they'll most likely to stay there forever

2) Seperti Cik Ida,saya juga tak makan Taugeh. Sewaktu menjadi rumet ketika F3, sewaktu hari Ahad turun prep sebelum tu gi makan kat kantin kuetiau atau mi goreng letak telur, kami akan bersama2 mengasingkan taugeh dgn gigih skali. Kalau mak saye goreng ketiau dlu pun dier samada tak letak togeh langsung atau dier asingkan yg tak letak taugeh utk saya.

3) Saya suke komik Shin Chan. Walau sudah berkali2 baca saya tetap suka. Saya hanya membawa 5 naskhah ShinChan ke Ireland bersama saya. Jadi ShinChan itu laaa yg saye ulang2 bace. Ada sape2 baek hati nak post dari Malaysia? Silakan, OK. Alamat saya : 29, Castlewhite Apt UCC, Western Road, Cork, Ireland. Maseh!

4) Saye nak balek Malaysia secepat mungkin. Heheh

5) Kalau saye pegang pen, saya mesti conteng2. Saya suke scribble kertas.

6) Kat umah dlu saye jarang tgk tv. Saye lg suke menghadap internet (takpon tgk drama series kat internet)

7) Ape lagiiii??? Oh saye tgh tunggu Wany kate nak masak utk saye.

8) Saya baru spent €120 utk tiket cuti Easter.

2 comments:

Ida said...

nadzzzzz hahaa.
masa f3,kita bersungguh2 asingkan tauge kan?ekekee lawak je teringat.bibik masak mesti letak tauge.sabo je lah.

nadz baca shin chan masa *tuuut*.

silalah balik malaysia cepat2.

n Z r A said...

mahu balik...mmg mahuuuuuuu :((